Δελτίο Τύπου εκδήλωσης Θεσσαλονίκης

Συνάδελφοι,

Αθήνα, 25/2/2020

Πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις  19.2.20  η συνάντηση του Συλλόγου μας με τους Συνταξιούχους συναδέλφους μας της Βορείου Ελλάδος.

Στη συνάντηση έγινε ενημέρωση για θέματα που αφορούν στις εξελίξεις  για την πορεία της Εταιρίας μας, καθώς επίσης και στο Ομαδικό μας Συμβόλαιο.

Στην εκδήλωση συμμετείχε ο Νομικός Σύμβουλος του Συλλόγου μας  καθηγητής κ. Θεμιστοκλής Σκούρας ο οποίος ανέλυσε τα  θέματα της κύριας Σύνταξης ενόψει του νέου Ασφαλιστικού Νόμου,   τις  νομικές διεκδικήσεις σε σχέση με τα Δώρα- Επιδόματα και την Εισφορά Αλληλεγγύης.

Επίσης παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της ΄Ένωσης Συνταξιούχων Ασφαλιστών κ. Γρηγόρης  Νικήτας και τα μέλη – εκπρόσωποι  των Συνταξιούχων στο Δ. Σ του Επικουρικού μας Ταμείου κ. κ. Σπύρος  Λευθεριώτης  , Γιάννης Πολίτης οι οποίοι ανέλυσαν και απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα που ετέθησαν σχετικά με το Επικουρικό, την υψηλή επενδυτική απόδοση και την διαχείριση των επενδυτικών κεφαλαίων.

Μετά το πέρας της συνάντησης ακολούθησε μια όμορφη βραδιά σε γνωστό κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους μας  για την μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή.

Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος προγραμματίζει επόμενη, αντίστοιχη συνάντηση στην Πάτρα εντός του Μαρτίου.

Με φιλικούς  χαιρετισμούς

Το Δ. Σ