Εκτύπωση

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΩΧΡΙΔΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογός μας συνεχίζοντας την παράδοση της διοργάνωσης πολιτιστικών και εκδρομικών προγραμμάτων σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε μια εκδρομή στην   Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στην ΦΛΩΡΙΝΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ - ΕΔΕΣΣΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ - Λ.ΟΧΡΙΔΑ - ΝΥΜΦΑΙΟ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ. 

Η εκδρομή είναι πενθήμερη (4 διανυκτερεύσεις) και έχει προγραμματισθεί

για τις 6-7-8-9 και 10 Ιουνίου(επιστροφή) 

 

Το κόστος της εκδρομής ανέρχεται στα 190€ ( δίκλινα δωμάτια με το πρωινό )

 Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις παροχές, τα κόστη φόρων του Ξενοδοχείου  κλπ  μπορείτε να δείτε στο  πρόγραμμα της εκδρομής που παραθέτουμε στην συνέχεια.

 

Σας περιμένουμε

  

Σημείωση

Παρακαλούμε όπως οι δηλώσεις των συμμετοχών να γίνουν όσο το δυνατόν συντομότερο! για να οργανωθούν θέματα που αφορούν τις κρατήσεις στο ξενοδοχείο διαμονή μας.

Για δηλώσεις  συμμετοχών καθώς και τυχόν πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Σύλλογο  από Δευτέρα έως Πέμπτη (09.30-13.30)  στα τηλέφωνα: 210 3211668, 210 3218346 ή στα κινητά τηλέφωνα 6973239477 (Ε. Τριανταφύλλου) και  6945440106  Κ. Παναγιωτοπούλου).

Για να είναι έγκυρη η εκδηλωθείσα συμμετοχή  θε πρέπει να ολοκληρωθεί η  πληρωμή    της μέχρι την Πέμπτη  16 Μαΐου  στον λογαριασμό του Συλλόγου 104/480140-75.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

Το Δ. Σ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

 

ΦΛΩΡΙΝΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ- ΜΕΤΕΩΡΑ - ΕΔΕΣΣΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ – Λ. ΟΧΡΙΔΑ

ΝΥΜΦΑΙΟ -ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ

ΑΝΑΧ: 6 ΙΟΥΝΙΟΥ     ( 5 ΗΜΕΡΕΣ )

1η ΜΕΡΑ:    ΑΘΗΝΑ –ΜΕΤΕΩΡΑ – ΦΛΩΡΙΝΑ
Αναχώρηση 07:00 από την Ομόνοια.  Με τις κατάλληλες στάσεις θα φτάσουμε στα Μετέωρα. Θα κάνουμε τον γύρο των Μετεώρων, να δούμε όλα τα μοναστήρια, μία στάση για φωτογραφίες στο Πανόραμα που έχει καταπληκτική θέα και θα επισκεφτούμε μία από τις Μονές, ανάλογα ποια θα είναι ανοιχτή. Αν είναι ανοιχτά προτιμούμε τον Άγιο Στέφανο που δεν έχει σκαλοπάτια. Αργότερα θα γευματίσουμε σε κάποιο από τα  self service  της περιοχής. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας και περίπου σε δύο ώρες και σαράντα πέντε  λεπτά θα είμαστε θα είμαστε στην Φλώρινα στο ξενοδοχείο μας.  Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση

 2η ΜΕΡΑ: ΦΛΩΡΙΝΑ  ΕΔΕΣΣΑ   ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ  ΝΥΜΦΑΙΟ
Μετά το πρωινό για τα πασίγνωστα ζεστά και ιαματικά λουτρά Πόζαρ. Καθ' οδόν θα κάνουμε μία στάση στην πανέμορφη Έδεσσα να πιούμε ένα καφεδάκι στους ξακουστούς καταρράχτες της. Συνεχίζουμε γιά τα Λουτρά και καλό είναι να έχουμε το μαγιό μας μαζί για να ευχαριστηθούμε ένα ζεστό μπάνιο στα νερά που έχουν 37 βαθμούς θερμοκρασία. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα και αγορές στα πολλά μαγαζιά με τα παραδοσιακά προϊόντα.  Το απογευματάκι θα πιούμε το καφεδάκι μας στο παραδοσιακό και καταπληκτικό Νυμφαίο. Μπορεί ο καθένας ελεύθερα να επισκεφτεί και την ξακουστή Νίκειο σχολή, όπου σήμερα λειτουργεί σαν κέντρο ενημέρωσης του Αρκτούρου. Θα εκπλαγούμε από την ομορφιά και την αρχιτεκτονική του κτηρίου, αλλά και ολοκλήρου του χωριού που έχει βοηθηθεί πολύ από την οικογένεια Μπουτάρη που είναι η γενέτειρα τους. Αργά  το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος . Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: ΦΛΩΡΙΝΑ ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑ  
Μετά το πρωινό μας σήμερα θα κάνουμε μία πολύ όμορφη εκδρομή στην λίμνη Οχρίδα. Θα περάσουμε από τον συνοριακό σταθμό της Νίκης να μπούμε στην FΥROM. Θα περάσουμε από την  Μπίτολα, Αρχαία Ηράκλεια, και θα συνεχίσουμε μία πολύ ωραία διαδρομή μέχρι την πόλη της Οχρίδας που βρίσκεται στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Φτάνοντας θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα στενάκια όπου υπάρχουν πολλά παλιά αρχοντικά και επίσης Βυζαντινές Εκκλησίες όπως του Αγίου Κλήμεντα και της Αγίας Σοφίας. Θα έχουμε αρκετό χρόνο στην διάθεση μας που θα αφιερώσουμε στα διάφορα μαγαζάκια με τα είδη λαϊκής τέχνης και φυσικά στα πανέμορφα παραλίμνια εστιατόρια με τα ψάρια και τις τοπικές σπεσιαλιτέ. Το απόγευμα επιστρέφοντας θα κάνουμε μία μικρή στάση να περπατήσουμε στον πεζόδρομο και να γνωρίσουμε την Μπίτολα.  Αφού περάσουμε τον συνοριακό έλεγχο αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στην Φλώρινα. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ:  ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ ΨΑΡΑΔΕΣ
Μετά το πρωινό μας  08:15 μας αναχωρούμε προς το Αμύνταιο όπου θα επισκεφτούμε το κτήμα ΑΛΦΑ. Θα ξεναγηθούμε και μετά θα έχουμε κάποιο χρόνο όσοι θέλουμε να αγοράσουμε τα πολύ καλά κρασιά του. Το αργότερο 10:30 αναχωρούμε για τις Πρέσπες. Θα ακολουθήσουμε την καταπληκτική διαδρομή Βίγλας Πισοδερίου.  Θα γνωρίσουμε πρώτα την μικρή Πρέσπα όπου θα περάσουμε από την όμορφη πλωτή γέφυρα να πάμε στον Άγιο Αχίλλειο. Αργότερα θα επισκεφτούμε την μεγάλη Πρέσπα και το τελευταίο Ελληνικό χωριό που κοιτάζει από την μία πλευρά την Αλβανία και από την άλλη την FYROM (Σκόπια) τους Ψαράδες. Εκεί έχει πολλές και ωραίες ταβέρνες και μπορούμε να γευματίσουμε ελεύθερα. Όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν βαρκάδα στην μεγάλη Πρέσπα και να φτάσουν μέχρι τα ασκηταρειά στις όχθες της λίμνης με τις όμορφες Αγιογραφίες. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ: ΦΛΩΡΙΝΑ  ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑ 
Σήμερα αναχωρούμε από το ξενοδοχείο 08:30 με τις βαλίτσες μας και κατευθυνόμαστε προς την Καστοριά. Θα περάσουμε μία πανέμορφη διαδρομή περνώντας από το χιονοδρομικό της Βίγλας και το Πισοδέρι. Στην Καστοριά θα έχουμε μία παραμονή δύο ωρών μπροστά στην λίμνη όπου βρίσκονται και όλα τα μαγαζιά να ψωνίσουμε τα διάσημα προϊόντα της. Από φασόλια μέχρι γούνες. Αφού πιούμε και ένα καφεδάκι η επόμενη στάση μας είναι σε κάποιο από τα  self service της Καλαμπάκας για ελεύθερο φαγητό. Από εκεί και μετά με τις κατάλληλες στάσεις επιστρέφουμε  στην βάση μας σε μία λογική ώρα. (περίπου 21:30)  

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

✔      Πούλμαν σύγχρονης τεχνολογίας

✔      Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

✔      4 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο KING ALEXANDER  

✔      4 Πρωινά  σε μπουφέ

✔      Αρχηγός συνοδός του γραφείου με γνώσεις

✔      ΦΠΑ & Διόδια

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

✔      Ποτά στα γεύματα

✔      Τυχόν  εισόδους σε Μουσεία

✔      Δημοτικό φόρο 1,50 € ανά δωμάτιο ανά βραδιά που πληρώνεται στην Ρεσεψιόν

 

ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ   190  €

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ   75   €

 

ΣΗΜ:

Για να ταξιδέψουμε στην Οχρίδα θα πρέπει να έχουμε ταυτότητες με λατινικούς χαρακτήρες ή  διαβατήρια νέου τύπου.