Εκτύπωση

Μουσική βραδιά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

                                                                                                           

                                                                                                Αθήνα, 16 Ιανουαρίου   2019

 

Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε  σε μία μουσική  βραδιά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο την                                           Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 21.30.

Οι καλλιτέχνες Νίκος Πορτοκάλογλου και Λαυρέντης Μαχαιρίτσας  θα μας παρουσιάσουν την μουσική τους διαδρομή  και θα περάσουμε όλοι μαζί μια βραδιά χαλάρωσης και διασκέδασης. Μαζί τους  συμμετέχει η νέα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Μιρέλα Πάχου.

Σας ενημερώνουμε   ότι η  αρχική τιμή του εισιτήριου  είναι 35€ /άτομο.

Ο Σύλλογος όμως για να είναι πιο προσιτή τιμή σε όλους θα πληρώσει ο  ίδιος τα 15€ ώστε   η τιμή  να διαμορφωθεί τελικά στα 20€ /άτομο.

Στην τιμή περιλαμβάνεται ένα μπουκάλι κρασί ανά 2 άτομα και μια πιατέλα τυριών -  ή αλλαντικών με ξηρούς καρπούς και φρούτα.

Σας περιμένουμε όλους

Για δηλώσεις συμμετοχών  μπορείτε να απευθύνεστε το αργότερο  έως την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου είτε  στα τηλέφωνα του Συλλόγου (Δευτέρα έως Πέμπτη (10.00-13.30) 210 3211-668 , 210 3218-346  και στα κινητά τηλέφωνα των  συναδέλφων                                   Λ.  Τριανταφύλλου και Κ. Παναγιωτοπούλου  6973239477 και 6945440106,   είτε με αποστολή μηνύματος  στο e-mail του Συλλόγου   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει τα χρήματα ( 20€/άτομο)  να κατατεθούν άμεσα , με την δήλωση συμμετοχής, στον λογαριασμό του συλλόγου 10448014075- ΕΤΕ  με απαραίτητη  την αναγραφή του ονοματεπώνυμού σας.

Σε περίπτωση που αδυνατείτε να πραγματοποιήσετε την συναλλαγή σας μέσω τραπέζης θα πρέπει μέχρι την Πέμπτη  24 Ιανουαρίου να προσέλθετε στα γραφεία του Συλλόγου για την κατάθεση του αντιτίμου του εισιτηρίου.

Να σημειωθεί ότι ο κάθε συνταξιούχος μπορεί να έχει μαζί του έναν συνοδό.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

Το Δ. Σ