Εκτύπωση

Εκδρομή στη Ρώμη

 

Συνάδελφοι,

Η επιλογή του Δ. Σ να γίνει η εκδρομή στη Ρώμη, να πριμοδοτήσει την επίσκεψη στη Φλωρεντία και να επιλέξει το Ταξιδιωτικό Γραφείο Signature αποτέλεσαν τους παράγοντες να μείνουν οι συμμετέχοντες πολύ ικανοποιημένοι.

Σας παραθέτουμε  γνώμες των συμμετεχόντων που εστάλησαν στο Σύλλογο και φωτογραφίες από την εκδρομή.

Σας περιμένουμε στην επόμενη εξόρμησή μας.

 

Γιάννης Ραυτόπουλος
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα:
1) Να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε εσάς προσωπικά καθώς και στην κα Παναγιωτοπούλου και σε κάθε άλλον που ασχολήθηκε με την άψογη διοργάνωση της εκδρομής του συλλόγου στη Ρώμη.
2) Θερμά ευχαριστώ το Δ.Σ. του συλλόγου για την απόφαση που πήρε να καλύψει το κόστος της εκδρομής στη Φλωρεντία
3) σας αποστέλλω 3 ομαδικές φωτογραφίες από την εκδρομή.
Σε αναμονή επόμενης εκδρομής .
Ευχαριστώ

 

Ηλέκτρα Παπανικολάου

Βασιλική Βλάχου

Νατάσα Αναστασοπούλου  

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το ταξίδι μας στην Ιταλία ήταν καταπληκτικό! Το ταξιδιωτικό γραφείο που επιλέξατε συνεπέστατο και οι ξεναγοί πολύ ενημερωμένες και πολύ επικοινωνιακές! Δεν υπήρξαν απρόοπτα και όλα κύλισαν πολύ φυσιολογικά. Επίσης η συνεισφορά του                                       κ. Κανδυλιώτη στην οργάνωση και στην ευελιξία του γκρουπ ήταν παραδειγματική!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε να είστε πάντα καλά και να διοργανώνετε τέτοιες όμορφες εκδρομές!

 

Καλό καλοκαιράκι

 

 

Αργυρώ Χανιωτάκη-Σμυρλάκη

Η εκδρομή του Συλλόγου στη Ρώμη - Φλωρεντία υπήρξε μια σωστή επιλογή. Ήταν άρτια οργανωμένη για να ικανοποιεί όλα τα ενδιαφέροντα των συμμετεχόντων.  Το πρόγραμμα χωρίς να είναι βαρύ συνδύαζε επισκέψεις - ξεναγήσεις, αναψυχή, ψώνια και ελεύθερο χρόνο. Η ξεναγός καλά διαβασμένη μπορούσε και να καθοδηγήσει σωστά. Όλοι οι συμμετέχοντες με υψηλό IQ και καλή διάθεση. Ο κ. Κανδυλιώτης σωστός στο ρόλο του ως Αρχηγός, δημοκρατικός, αλλά και αποφασιστικός κατά περίπτωση. Συστήνεται να ηγηθεί και στις επόμενες που ελπίζω να γίνουν και εγώ να μπορέσω να συμμετάσχω. Τελικό συμπέρασμα;  Περάσαμε υπέροχα με λογικό κόστος.

 

IMG_0009

IMG_0012.JPG

 

IMG_0013.JPG

 IMG_0016.JPG

IMG_0039.JPG

IMG_0053

IMG_0055

IMG_0057

IMG_0068

IMG_0072

IMG_0084

IMG_0103

IMG_0104

IMG_0118

IMG_0124

IMG_0142

IMG_0151